A MÉRY Online alkalmazás csak szabályosan liszenszelt operációs rendszeren használható!

Jelen szabályozás kötelezően vonatkozik mindenkire, aki igénybe veszi a MÉRY Online alkalmazást
(továbbiakban felhasználó).
A MÉRY Online alkalmazás használata csak alábbi szabályozás elfogadása után lehetséges.
A felhasználó az ’Egyetért’ gomb megnyomásával elfogadja az alábbi feltételeket:

A Di-Care Zrt. (továbbiakban Szolgáltató) által fejlesztett MÉRY Online adatletöltő, kommunikációs alkalmazás használatával a felhasználó beleegyezését adja a következőkhöz:

A MÉRY Online alkalmazás aktív internetes kapcsolat esetén a csatlakoztatott MÉRY / MÉRYkék vércukorszintmérő készülék sorozatszáma alapján tárolja a felhasználó által a vércukorszintmérő készülékről letöltött mérési adatokat egy internetes adatbázisban, amely adatok így nem minősülnek személyes adatoknak.

Az alkalmazás használatával és az adatok letöltésével a felhasználó kifejezetten hozzájárul adatainak adatbázisában történő elhelyezéshez.

A felhasználó továbbá kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az adatbázisba feltöltött adatokat a Di-Care Zrt. adatbázis üzemeltetéséért felelős megbízott partnere az MDM Diabétesz Kft. munkatársai kezelik, megismerik, azonban ezen adatokat az érintett személy beleegyezése nélkül harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adja ki, nem teszi közzé. A MÉRY Online alkalmazás céljaival ellentétes használat jogsértő, polgári peres eljárást von maga után.